Právě vysíláme

Mladík se chce stát věrnou kopií Michaela Jacksona. Podstoupil už 13 operací obličeje

23. března 2023 8:10
Mladík se chce stát věrnou kopií Michaela Jacksona. Podstoupil už 13 operací obličeje

Argentinec Leo Blanco byl vždy obrovským obdivovatelem Michaela Jacksona. Proto se už v pubertě rozhodl, že se chce stát jeho věrnou kopií. Doposud podstoupil třináct plastických operacích a jeho podoba s králem popu je až neuvěřitelná.

Šestadvacetiletý Leo Blanco má neobvyklý sen. Rád by se stal věrnou kopií Michaela Jacksona. Od svých patnácti let už podstoupil třináct operací obličeje, poslední před několika týdny. „Pokud tě to udělá šťastným a nikomu neubližuješ, udělej to,“ nabádá mladík ostatní, aby si také plnili svá přání.

Jak prozradil, obdivovatelem Michaela Jacksona se stal ve svých deseti letech. „V patnácti už jsem nosil mokasíny s bílými ponožkami a stejná trička jako Michael,“ vzpomíná Leo Blanco. „Jakmile jsem ho uviděl, cítil jsem s ním obrovské spojení,“ říká.

Za sebou má muž dvě operace uší, tři liposukce a čtyři operace nosu. Kýženého výsledku se už víceméně dočkal. Lidé se za ním na ulici otáčejí či ho dokonce zastavují a fotí se s ním. Jeho podoba s králem popu je totiž vážně neuvěřitelná.

Posuďte sami v naší fotogalerii!

Články, které by tě mohly zajímat