Právě vysíláme

Mladý muž netroškařil. Přítelkyni požádal o ruku s pěti zásnubními prsteny

16. dubna 2021 14:10
Mladý muž netroškařil. Přítelkyni požádal o ruku s pěti zásnubními prsteny

Mladý Američan netroškařil a svou přítelkyni požádal o ruku opravdu stylově, když před ni poklekl s pěti zásnubními prsteny. Mohla ho snad odmítnout?

William Hunn chtěl, aby se jeho přítelkyně cítila opravdu speciálně. Den zásnub si tedy promyslel do posledního detailu. Nejdříve vzal svou dívku na projížďku vrtulníkem, načež si před ni poklekl s pěti různými prsteny. Bylo tak na Brittney, který se rozhodne nosit na svém prsteníčku.

Romantického gesta si povšiml také moderátor Gayle King, který se o příběhu mileneckého páru zmínil v jedné z epizod CBS This Morning. „Nedal jí jeden, ani dva, ani tři, ani čtyři, ale hned pět možností, ze kterých si mohla vybrat svůj zásnubní prsten,“ uvedl s tím, že měl mít ženich u sebe dokonce zařízení, jež dokázalo detekovat, že mají všechny prsteny pravý diamant.

„Bylo o od něj velmi kreativní,“ ocenil snahu Hunna moderátor. Odvysílané reportáže si brzy všiml také mladý pár. „Nemůžu uvěřit, že zrovna mluvili o našem zasnoubení. Podpora, kterou jsme od vás za poslední týden obdrželi, je astronomická. Je úžasné, že můžeme náš příběh sdílet s tolika lidmi. A Gayle King? Nemám slov,“ uvedla Brittney.

„Když jsme přistáli na střeše, bylo mi už jasné, o co tady jde. Proběhlo mnou v tu chvíli tolik emocí. Plakala jsem… Hodně,“ přiblížila nejšťastnější den svého života mladá žena.

Zdroj: People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat