Právě vysíláme

Modelka má největší tváře na světě. S plastikami nehodlá přestat

28. května 2021 13:10
Modelka má největší tváře na světě. S plastikami nehodlá přestat

Ukrajinská modelka Anastasiia Pokreshchuk se proslavila svými obrovskými tvářemi. Za injekce utratila už přes 60 tisíc korun a jak se nedávno nechala slyšet, s proměnami přestat nehodlá.

Anastasiia Pokreshchuk je známá jako „žena s největšími tvářemi na světě“. Injekce, za které utratila už několik desítek tisíc korun, si pravidelně píchá sama doma. A ačkoliv přiznává, že jde o nebezpečnou proceduru, hodlá ve své zálibě i nadále pokračovat. Přiznala dokonce, že uvažuje o plastice prsou a pozadí. Na otázky svých sledujících na Instagramu, kterých má téměř čtvrt milionu, upřesnila, že by si přála mít košíčky o velikosti D.

Nedávno modelku její příznivci požádali o zveřejnění fotografie, jak vypadala předtím, než si začala injekce píchat. Sdílela tak obrázek z doby, kdy jí bylo 26 let. „Byla jsem předtím škaredá. Moje máma si myslí, že jsem předtím byla přirozeně krásná, ale teď o mně mluví jako o exotické. I moji přátelé říkají, že teď vypadám lépe, byla jsem tehdy taková šedá myš,“ nechala se slyšet Pokreshchuk.

S nenávistnými komentáři se však přes názory svých blízkých modelka setkává. „Lidi mi píšou zprávy, ve kterých mi radí, ať se jdu zabít. Když to vidím, jen se směju a ignoruji je,“ uvedla.

Zdroj: 7News, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat