Právě vysíláme

Modelka stihla za pět let z 98 % pokrýt své tělo tetováním a rozdělit si jazyk. Jak vypadala před proměnou?

21. ledna 2022 9:10
Modelka stihla za pět let z 98 % pokrýt své tělo tetováním a rozdělit si jazyk. Jak vypadala před proměnou?

Amber Luke se zamilovala do tetování, rozhodla se jím tak pokrýt celé své tělo. „Transformaci“ zahájila před pěti lety a dnes má z 98 % hotovo. Jak vypadala před proměnou?

Modelka Amber Luke z australského Brisbane je díky svému koníčku instagramovou hvězdou. Už pět let její příznivci na sociálních sítích mohou sledovat, jak více a více své tělo pokrývá tetováním. Malůvkám se nevyhnuly ani její oční bulvy, nechala si roztáhnout uši a také rozpůlit jazyk.

Šestadvacetiletá dívka, která pracuje mimo jiné i jako číšnice nahoře bez, se nyní rozhodla svým fanouškům ukázat, jak se během let měnila. Na internetu sdílela celkem deset snímků, které mapují její transformaci. Mnozí fotografie komentují slovy o zničení přirozené krásy, Luke však tvrdí, že je s aktuálním vzhledem spokojená.

„Nemohla bych se starat méně o to, co říkáte. Ale dovolte mi se zeptat… Jaký vzhled je váš oblíbený? Za mě je to můj nynější. Ten mezi fotkami není, ale asi chápete,“ napsala Australanka. Dočkala se však také pochvalných reakcí, lidem se líbí, že se nesnaží skrývat své skutečné já.

Právě se sebevyjádřením měla modelka jako teenagerka problémy. Od šestnácti let bojovala s depresemi. „Viděla jsem příležitost, jak si zvednout sebevědomí a jak se stát někým, na koho mohu být pyšná,“ vysvětlila.

Články, které by tě mohly zajímat