Právě vysíláme

Muž chce vypadat jako satan, nechal si uřezat prsty na rukou

16. července 2021 13:10
Muž chce vypadat jako satan, nechal si uřezat prsty na rukou

Případů lidských obsesí je spousta. V minulosti jsme už například psali o muži, který chce vypadat jako mimozemšťan či o tatínkovi, jenž by si přál mít vizáž jako skřet z Pána prstenů. Ani jeden z nich však nezašel tak daleko, jako Brazilec Michel Faro do Prado.

Kvůli své modifikaci v Satana, jak se sám označuje, se rozhodl nechat si odstranit na každé ruce po jednom prstu. Zatímco na levé ruce muži chybí prsteníček, z pravé si nechal uříznout malíček. Jeho ruce tak teď mají podobu pařátů.

V minulosti muž podstoupil už několik operací. Po těle má nespočet piercingů, nechal si useknout nos, na hlavu implantovat rohy a na zuby kly. Ačkoliv ho přeměna v lidského Satana bolí, je ochotný zajít ještě mnohem dál.

„Mám dobrý práh bolesti. Nemyslím si, že je něco tak bolestivého jako tahle proměna. Pravdou je, že bez anestezie bych některé operace vůbec nezvládl,“ uvedl. Dodal ale, že kvůli svému snu je ochotný podstoupit jakoukoliv bolest včetně různých riskantních procedur.

V proměně podporuje Michela Fara do Prado i jeho manželka Carol, která se na tuto problematiku specializuje. Sama si nechala implantovat rohy a stejně jako její manžel oplývá řadou tetování. Vzhled svých rodičů si pochvaluje i jejich syn.

 

Články, které by tě mohly zajímat