Právě vysíláme

Muž chtěl vypadat jako superhrdina, silikony mu ale začaly cestovat tělem

11. června 2021 14:10
Muž chtěl vypadat jako superhrdina, silikony mu ale začaly cestovat tělem

Barak z Houstonu chtěl mít vždy obrovské tělo. Protože svých vytoužených svalů ale nedosáhl cvičením, rozhodl se sáhnout po doktory nabízené variantě napíchání silikonových injekcí. Náplň se však v jeho těle začala po několika měsících posouvat.

Injekce si Barak nechal napíchat v Mexiku. V každém rameni má nyní 1200 mililitrů silikonu. „Měl jsem implantáty ve rtech, před třemi roky jsem si chtěl nechat upravit i nos, ale nikdy jsem nechtěl podstoupit operaci,“ uvedl muž, který po obrovském těle vždy toužil.

„Když jsem vyrůstal, chtěl jsem mít tělo superhrdiny. Byl jsem docela posedlý jejich velikostí a silou, tak jsem byl neustále v tělocvičně. Moje ramena se ale v určité fázi přestala zvětšovat. Jenže já chtěl, aby měla velikost 22 palců,“ dodal Barak v rozhovoru pro Botched.

Spousta silikonu mu však v těle nyní začala dělat problémy. Roztoky se mu začaly přesouvat níže do loktů, což nejenže vypadá nevzhledně, ale zároveň to bolí. „Mám teď sice tělo, jaké jsem chtěl, ale u loktů se mi začaly utvářet tvrdé boule, které se neustále zvětšují. Vypadá to otřesně,“ svěřil se.

Pořadu Botched se zúčastnil také specialista na tuto problematiku. Ten jako jedinou možnou pomoc nabídl Barakovi dostat silikon z paží ven. „Nikdy jsem neslyšel o nikom, kdo by měl v těle tolik silikonu. Imunitní systém se k němu může postavit u každého jinak. Může to být velmi bolestivé, způsobovat deformaci a další potíže,“ uvedl lékař.

Články, které by tě mohly zajímat