Právě vysíláme

Muž má nejvíce piercingů na světě, z toho 278 z nich na genitáliích

1. května 2022 9:10
Muž má nejvíce piercingů na světě, z toho 278 z nich na genitáliích

Rolf Buchholz se pyšní titulem muže s nejvíce piercingy na těle. Muž, který letos oslaví třiašedesáté narozeniny, se zapsal do Guinessovy knihy rekordů už v roce 2010, to ho však nezastavilo od přidávání dalších ozdob na své tělo.

Rolf Buchholz má na svém těle celkem 516 piercingů, z toho 278 na genitáliích. Jak tvrdí, jeho sexuální život ale nijak nekomplikují. Kromě toho má také potetované oční bulvy, rozdělený jazyk a na hlavě dva rohy. Jak s tělesnými modifikacemi, tak s obrovským množstvím piercingů, se tak zapsal do Guinessovy knihy rekordů.

„Je to něco, na co jsem velmi pyšný. Lidé se teď na mě dívají trochu jinak, protože mě znají z té knihy. Protože jsem slavný, lidé to snášejí mnohem lépe,“ uvedl muž. Jak ale dodal, nedělal to nikdy kvůli rekordům. Změnit své tělo se rozhodl kvůli sobě samotnému. Své první tetování si nechal udělat na spodní část levé nohy.

Pod kůží na pažích má „míče“, za které se dá tahat. Do konečků prstů si pak nechal implantovat magnety. Připustil ale, že toto rozhodnutí nebylo úplně šťastné. Zejména při používání různých technologií mu to nyní činí problémy. „Když se dotknu například špatné části iPadu, vypne se,“ říká Buchholz, který však dodává, že je se svým nynějším vzhledem absolutně spokojený.

Články, které by tě mohly zajímat