Právě vysíláme

Muž pokryl své tělo černým inkoustem, nyní je k nepoznání

13. října 2022 9:10
Muž pokryl své tělo černým inkoustem, nyní je k nepoznání

Muž jménem Remy se zařadil mezi lidi, kteří se tetování opravdu nebojí. Před časem si nechal celé tělo potetovat černým inkoustem, celkem pak za svou proměnu utratil v přepočtu přes dva miliony korun.

Někteří lidé mají šílené nápady. Jeden takový se zrodil v hlavě muže jménem Remy, který se rozhodl nechat si celé tělo potetovat černým inkoustem. Zároveň má hned několik piercingů, dle jeho slov ho celková proměna stála přes dva miliony korun. Nebyla však prvoplánová. Remy se totiž rozhodl změnit celý svůj život. Před patnácti lety totiž vůbec nebyl tak hubený, jako dnes.

Na instagramu pro srovnání zveřejnil svou fotografii z roku 2007, kdy vážil mnohem více. „Jednoho dne jsem se probudil, podíval se do zrcadla a neměl jsem daleko k slzám. Řekl jsem si, že tohle nejsem já,“ uvedl muž. „Život je neustálý stres. Jednoduše se v něm ztratíte, vlastně sami nevíte jak. Stálo mělo to velké úsilí, ale v roce 2009 jsem zhubl padesát kilo.“

 

Díky své otevřenosti si získal spoustu fanoušků. Mnozí mu děkují, že jde ostatním příkladem. Na instagramu má aktuálně 200 tisíc sledujících. „Vypadáš neuvěřitelně,“ vzkazují mu. Jak Remy prozradil, nikdy na svou osobu neslyšel negativní komentář. „Lidi mi maximálně něco napíšou do komentářů, ale osobně mi nikdy nikdo neřekl nic strašného.“

A vadí mu často velmi zraňující komentáře na internetu? „Ignoruju je. Jsem dost velký na to, abych věděl, že to, co je štve, nejsem já. Jsou nespokojení se svým osobním životem, a to je štve,“ říká muž.

Články, které by tě mohly zajímat