Právě vysíláme

Na 100. díl StarDance dorazilo plno hvězd. Po druhém večeru dotančil David Prachař

23. října 2023 11:01
Na 100. díl StarDance dorazilo plno hvězd. Po druhém večeru dotančil David Prachař

Sobotní večer patři na podzim taneční soutěži StarDance. A to už po 12. sezón. Tentokrát se navíc uskutečnil už stý díl této oblíbené show na České televizi. K této příležitosti dorazila spousta hvězd českého šoubyznysu, aby se jedinečného večeru zúčastnila. Pro koho byl ovšem i tento speciální díl bohužel nakonec posledním? Kdo soutěž opustil?

Na pražském Výstavišti se to hvězdami jen hemžilo. Na StarDance totiž dorazila celá plejáda hvězd. Většina pozvaných byli ti, co se v minulosti za jedenáct řad vysílání pořadu zúčastnili. Na taneční parket se tak vrátily třeba herečky Jitka Schneiderová, Jitka Čvančarová, Marika Šopovská, zpěvačky Tereza ČernochováBára Poláková, youtuber Kovy, herci Jan Cina, Marek Taclík či Roman Vojtek. Nechyběl ani Adam Mišík. Jeho přítelkyní je Natálie Jirásková, dcera Ivy Kubelkové, která je součástí letošní soutěžící dvanácté řady.

 

Druhý večer taneční soutěž StarDance s sebou přinesl první vyřazování. To bylo bohužel osudné pro herce Davida Prachaře a jeho taneční partnerku Zuzanu Dvořákovou Šťastnou, kterým odtančený valčík štěstí nepřinesl. „Cením si toho, že jsme vypadli ve stém díle, to se ještě nikomu nestalo,“ vzal Prachař vypadnutí s humorem. „Jsem rád, že Pepa Maršálek zůstane, protože koblihy jsou potřeba,“ dodal potom, co se v duelu ocitnul se slavným cukrářem Josefem Maršálkem.

 

Články, které by tě mohly zajímat