Právě vysíláme

Nahradil už Kazma Andreu Kalousovou? Má randit se slavnou influencerkou

27. září 2022 13:13
Nahradil už Kazma Andreu Kalousovou? Má randit se slavnou influencerkou

O novém páru českého šoubyznysu si štěbetají už i vrabci na střeše. Kazma má chodit s mladou influencerkou a účastnicí reality show Like House Marií Roseckou. Je přitom o sedmnáct let mladší než Bartošek.

Kamil Bartošek alias Kazma už pravděpodobně po Andree Kalousové nesmutní. S modelkou netvoří pár už téměř rok, rozpad vztahu tehdy dvojice oznámila skrze emotivní zprávy na svých sociálních sítích. „Byla jsi celý můj Vesmír. Budu na tebe zpovzdálí dávat pozor, dokud to budeš potřebovat,“ slíbil známý vtipálek své někdejší polovičce.

Podle všeho ale nyní dává pozor i na někoho dalšího. Jak prozradil zdroj serveru Super, Bartošek má udržovat velmi blízký vztah s influencerkou Marií Roseckou, kterou mohou televizní diváci znát z reality show Like House. Dvacetiletá kráska je přitom o sedmnáct let mladší než Kazma. Několikrát spolu byli spatřeni na veřejnosti, vztah však zatím odmítají.

Manažer Kazmy pro server Super uvedl, že se spekulace nezakládají na pravdě. „S Marií Roseckou se zná, ale nejsou víc než dobří přátelé,“ nechal se slyšet.

Zda říká pravdu, ukáže čas. Bartošek je známý tím, že si své soukromí velmi střeží. A není divu, jen na instagramu ho sleduje přes 650 tisíc osob. V dubnu letošního roku vyrazil Kazma na pouť do Santiaga de Compostela. Jak přiznal pro Novinky, cestou přemýšlel nad svými vztahy. Dle jeho slov ho totiž nic nedokáže rozhodit více. „Všechno ostatní umím řešit, i věci, nad kterýma se ostatní lidi hroutí, ale tohle ne,“ uvedl s tím, že po poutní cestě se cítí v tomto směru alespoň o něco lépe.

Články, které by tě mohly zajímat