Právě vysíláme

Napínavá Hra na oliheň je hitem Netflixu. Dočkáme se druhé řady?

29. září 2021 13:27
Napínavá Hra na oliheň je hitem Netflixu. Dočkáme se druhé řady?

Po Papírovém domě, Koruně a Stranger Things má Netflix další hit, o kterém mluví snad všichni milovníci seriálů. Squid Game, neboli Hra na oliheň se těší obrovské sledovanosti.

Pokud se se svými přáteli bavíte o novinkách na Netflixu, jistě už přišla řeč i na Squid Game. Hit tvůrců z Jižní Koreje se stal v těchto dnech naprostou jedničkou a jedná se o přesně ten typ seriálu, který stihnete možná za jednu noc.

Dramatická podívaná nabízí velmi zajímavou zápletku a napínavý děj. Ukazuje totiž tajemnou organizaci, která vyhledala silně zadlužené lidi a nabídla jim velké peníze za to, když se zúčastní jejich hry. Háčkem je ovšem to, že každý, kdo hru prohraje, bude okamžitě usmrcen.

Co všechno jsou schopni lidé udělat pro opravdu velké peníze? Jak se během her projeví jejich pravý charakter? Kdo zvítězí a co jsou vůbec zač ti, kteří mají celou hru na starost? To jsou otázky, které děj postupně zodpovídá a nabízí tak divákům opravdu napínavou podívanou.

Jelikož se seriál stal opravdu velkým hitem, už teď se mluví o natočení pokračování. Druhá řada pak zatím nebyla potvrzena.

Už jste seriál viděli? Co na něj říkáte? Hlasujte v naší anketě!

 

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat