Právě vysíláme

Našel si Leonardo DiCaprio novou přítelkyni? Spatřili ho na rande s devatenáctiletou modelkou

9. února 2023 14:13
Našel si Leonardo DiCaprio novou přítelkyni? Spatřili ho na rande s devatenáctiletou modelkou

Leonardo DiCaprio v randění nezahálí. Po Gigi Hadid, Victorii Lamas a Marii Beregové je nyní spojovaný s devatenáctiletou modelkou Eden Polani. Znovu tak dostál své pověsti, že nechodí s ženami staršími pětadvaceti let.

Po rozchodu s Camile Morrone Leonardo DiCaprio nezahálí a randí o sto šest. V minulosti si vyšel s modelkami Gigi Hadid, Victorií Lamas a Marií Beregovou, aktuálně je médii spojovaný s Eden Polani. S francouzsko-izraelskou dívkou byl viděný na release party alba zpěvačky Ebony RileyLos Angeles.

DiCaprio se posléze na sociálních sítích nevyhnul mnoha narážkám na věk modelky, které je pouhých devatenáct. Na twitteru lidi vtipkují, že když herec natáčel Titanic, Polani ještě nebyla na světě.

Poté, co se zpráva o možném vztahu Polani a DiCapria dostala na veřejnost, deaktivovala si modelka na několik hodin svůj účet na instagramu, na kterém má zhruba 230 tisíc sledujících. Pro média uvedla, že s osmačtyřicetiletým hercem nic nemá. V úterý přitom sdílela ve stories příběh z newyorského hotelu, ve kterém pobýval právě DiCaprio.

 

Články, které by tě mohly zajímat