Právě vysíláme

Našla si už náhradu za Joe Jonase? Sophie Turner se v Paříži líbala s aristokratem

1. listopadu 2023 14:28
Našla si už náhradu za Joe Jonase? Sophie Turner se v Paříži líbala s aristokratem

Joe Jonas a Sophie Turner oznámili v září rozchod. Aktuálně probíhá rozvodové řízení, v rámci kterého se mají domluvit na starostlivosti o své děti. A zatímco ty strávily Halloween u zpěváka, herečka byla zachycena po boku aristokrata Peregrineho Pearsona v Paříži.

Zdá se, že Sophie Turner se z rozchodu s Joe Jonasem již oklepela. Ačkoliv v září tvrdila, že neměla ani ponětí, že se její manžel chystá o rozvod požádat, poslední říjnový víkend byla zachycena po boku Peregrineho Pearsona v ulicích Paříže. Na fotografii, která koluje po sociálních sítích, se dvojice líbá.

Peregrine Pearson je momentálně také v rozvodovém řízení. Zkrachoval mu vztah s členkou řecké králové rodiny Marií-Olympií Řeckou a Dánskou. Sám je dědicem aristokrata Viscounta Cowdraye. Jeho rodina vlastní majetek v hodnotě 224 milionů liber.


„Dorazili společně. Zdálo se, že přiletěli Eurostarem z Londýna. On si pak sundal klobouk, naklonil se k ní a pořádně ji políbil. Poté se jejich cesty rozešly,“
uvedl svědek pro DailyMail.

Mezitím Jonas slavil se svými dětmi, které má v těchto dnech v péči, Halloween. Vzal je na projížďku New Yorkem ve speciálním princeznovském „kočáru“, který sám v kostýmu prince vezl.

Články, které by tě mohly zajímat