Právě vysíláme

Našla si za manžela už náhradu? Ariana Grande má randit s hereckým kolegou

25. července 2023 15:51
Našla si za manžela už náhradu? Ariana Grande má randit s hereckým kolegou

Jen před pár dny se svět dozvěděl, že Ariana Grande a její manžel Dalton Gomez už nežijí spolu. Nyní zahraniční média přišla s tím, že zpěvačka má mít dokonce už nového přítele. Údajně randí s hercem Ethanem Slaterem, s nímž natáčela film Wicked.

Ariana Grande se před dvěma lety provdala za realitního makléře a bývalého tanečníka Daltona Gomeze. Jejich manželství se zdálo být sluncem zalité, zpěvačka v rozhovorech o partnerovi vždy krásně mluvila, a tak byla pro mnohé zpráva o rozchodu páru šokem. Ačkoliv se o něm svět dozvěděl teprve před pár dny, ve skutečnosti spolu manželé dle zahraničních médií nežijí už od začátku roku.

Rozchod mělo způsobit odloučení dvojice. Zatímco Gomez je úspěšným realitním makléřem, který působí v Los Angeles, Ariana Grande se v posledních měsících pohybovala ve Velké Británii kvůli natáčení filmové verze muzikálu Wicked.

Právě na natáčení snímku se zpěvačka seznámila s hercem Ethanem Slaterem, se kterým má aktuálně tvořit pár. I Slater už má jednu svatbu za sebou. V listopadu 2022 s manželkou oslavil čtyři roky od sňatku. Dvojice má spolu navíc dítě, téměř ročního syna Ezru. Podle informací zahraničních médií však páru vztah neklapal a stejně jako GrandeDalton i on žije několik měsíců v odloučení.

Grande ani Slater se zatím ke spekulacím nevyjádřili. I v minulosti si oba velmi chránili své soukromí, je tedy otázkou, zda svůj vztah vůbec potvrdí.

Články, které by tě mohly zajímat