Právě vysíláme

NBA varovala rappera DRAKEA: tvoje chování během zápasů je nepřípustné!

30. května 2019 12:10
NBA varovala rappera DRAKEA: tvoje chování během zápasů je nepřípustné!

Severoamerická NBA udělila týmu Toronto Raptors varování před finálovou sérií proti týmu Golden State Warriors. Nejprestižnější basketbalová liga na světě si přeje, aby kanadský tým uklidnil svého nejznámějšího fanouška, rappera Drakea, během zápasů. Co jí na Drakeovo chování vadí?

Vášnivý fanoušek

Hlavní komisionář basketbalové ligy NBA, Adam Silver, oficiálně varoval rappera Drakea před dalším chováním podobném tomu, jaké předváděl doposud. Podle něj bylo třeba rapperovi zdůraznit, že existují pravidla slušného vychování, která platí i pro něj. Drake je velkým fandou basketbalového týmu Toronto Raptors a často hráče chodí na zápasy povzbuzovat. Kanaďan se dokonce nedávno stal globálním ambasadorem torontského týmu, který se letos probojoval až do finále NBA.

Proč dostal varování?

Varování komisionáře Silvera přichází poté, co Drake v minulých zápasech očividně provokoval a nadával soupeřům svého milovaného Toronta. Drake se takto snaží provokovat protihráče již dva roky, ale jeho nadávky letos nabraly na síle kvůli úspěšné cestě Toronta až do finále této prestižní soutěže. Mrkněte například, jak v minulém kole play-off nadával hvězdě Milwaukee Bucks, Jiannisi Antetokunmpovi:

Podle komisionáře Silvera si je kanadský rapper nyní vědom, že si podobné výstupy při zápasech nemůže dovolit a pokud se chce takto chovat, musí si to nechat na jindy. Snad se tím Drake bude řídit.

Zdroj: NBA, Sky Sports, YouTube, Yahoo Sports, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat