Právě vysíláme

Nejatraktivnější muž na světě? Podle vědců jednoznačně Robert Pattinson

21. června 2022 9:10
Nejatraktivnější muž na světě? Podle vědců jednoznačně Robert Pattinson

Žádný Brad Pitt, Henry Cavill, ani Ryan Gosling, ale Robert Pattinson. Hvězda Batmana byla na základě vědecké analýzy zvolena nejatraktivnějším mužem na světě. Jeho tvář je totiž z fyzického hlediska naprosto dokonalá.

Robert Pattinson je za krasavce považovaný už léta, nyní má však černé na bílém, že je nejatraktivnějším mužem na světě. Shodli se na tom vědci, kteří využili takzvaného zlatého řezu a porovnali jednotlivé proporce hercovy tváře. A zjistili, že jsou téměř identické. Během srovnávání dosáhl Pattinson na 92,15 procent, druhou pozici obsadil Henry Cavill s 91,64 procenty a třetí příčka patří Bradley Cooperovi. Brad Pitt se pak musí spokojit se čtvrtým místem.

„Prvky obličeje Roberta odpovídají fyzické dokonalosti. To nám pomáhá odhalit některá tajemství lidské krásy. Tyhle technologie nám navíc pomáhají plánovat plastické operace,“ uvedl doktor Julian De SilvaCentre Of Facial Coesmetic Surgery.

Body Pattinsonovi ubrala pouze jeho ústa. „Jsou příliš úzká a rovná,“ vysvětlil lékař. Herce fanoušci mohou znát ze ságy Twilight nebo z Batmana. K němu má navíc vzniknout pokračování.

Články, které by tě mohly zajímat