Právě vysíláme

Nejhloupější prank youtubera: Mladík nabídl jídlo bezdomovci, následně ho před ním sám snědl

26. dubna 2023 12:21
Nejhloupější prank youtubera: Mladík nabídl jídlo bezdomovci, následně ho před ním sám snědl

Stále náš nepřestává udivovat, jak hloupé jsou některé nápady YouTuberů. Jeden takový pěkně blbý vtip vymyslel ne příliš americký YouTuber pod přezdívkou Whatsuptre.

Mezi tvůrce na YouTube jsou už nějakou oblíbené pranky, které se těší obliby i u fanoušků. Některé vtipy jsou však za hranou slušné morálky a YouTubeři jsou ochotni udělat i naprostou hloupost, jen aby zaujmuli publikum.

Veřejnosti neznámý americký YouTuber se rozhodl, že nachytá muže bez domova. Nakoupil jídlo v restauraci s rychlím občerstvením, přišel k bezdomovci a jídlo mu nabídnul. Poté muži pronesl několik motivačním blábolů o životě a před mužem na zemi následně jídlo snědl. A protože celou věc evidentně považoval za vtipnou, nahrávku posléze umístil na internet. 

Za stupidní prank samozřejmě sklidil influencer obrovské množství kritiky. Někteří uživatelé sociálních sítích si i myslí, že video je falešné, protože něčeho tak hloupého by se přece nedopustil ani někdo, kdo se živí jako YouTuber. Mladík se ke kritice zatím nevyjádřil a pravděpodobně si užívá nabyté slávy. A ačkoliv bude možná svého chování později litovat, jeho video už bohužel koluje po sociálních sítích a jen tak z internetu nezmizí. YouTuber je další smutnou ukázkou toho, že někteří online tvůrci zkrátka nad svým obsahem vůbec nepřemýšlí. 

 

Články, které by tě mohly zajímat