Právě vysíláme

Nejlépe oblékaný pár světa? V žebříčku jsou William s Kate, Taylor Swift i Justin Bieber

27. října 2023 8:10
Nejlépe oblékaný pár světa? V žebříčku jsou William s Kate, Taylor Swift i Justin Bieber

Módní značka Karel Millen z Velké Británie provedla mezi veřejností analýzu, na jejímž základě vytvořila žebříček nejlépe oblékaných párů na světě. Kdo se umístil na prvním místě a kdo zůstal v těsném závěsu?

Kdo je nejlépe oblékaným párem světa? Na to se rozhodla odpovědět módní značka Karen Millen, která z více než pěti milionů příspěvků na sociálních sítí a v internetových vyhledávačích zjistila, že největší styl má podle veřejnosti královský pár KateWilliamem. A není divu. O Kate se dlouhodobě mluví jako o jedné z nejlépe oblékaných celebrit na světě. Navíc pokud si ona něco vezme na sebe, buďte si jistí, že do pár hodin to zmizí ze všech e-shopů. Od magazínu dostala dvojice skóre deset z deseti.

Foto: Profimedia

Příliš pozadu za ní však nezůstali Justin Bieber s manželkou Hailey. Obsadili druhé místo, avšak na královský pár ztratili čtyři body. Celkově jich tak obdrželi šest. Ačkoliv na akce chodí dvojice sladěná, v běžném životě už oblečení tolik neřeší. Hailey dokonce v nedávném rozhovoru pro HQ Hype prozradila, proč – zatímco ona si obleče krásné červené minišaty – Justin vyrazí ven pouze v teplákovce. „Je zábavné, že to lidi řeší. On si prostě chce vzít na večeři teplákovku a já šaty, protože si je zrovna v ten moment chci obléct na sebe.“

Foto: Profimedia

Třetí místo obsadili Kendall Jenner a Bad Bunny, kteří obdrželi 2,5 bodů. V závěsu za nimi skončili Taylor Swift a Travis Kelce, jež získali 2,1 bodů. Nejlepší pětku pak uzavřeli princ Harry a Meghan. V nejlepší desítce skončili také Harry StylesTaylor Russell, Kylie JennerTimothée Chalamet i Victoria a David Beckhamovi.

Foto: Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat