Právě vysíláme

Nejlepší reklamy ze Super Bowlu: Mila Kunis obviněná z krádeže, Střihoruký Edgar, i dojemná paralympijská plavkyně

9. února 2021 14:10
Nejlepší reklamy ze Super Bowlu: Mila Kunis obviněná z krádeže, Střihoruký Edgar, i dojemná paralympijská plavkyně

55. ročník slavného Super Bowlu je za námi! S ním přichází nesčetné množství vynalézavých, veselých a občas bizarních reklamních spotů. Podívejte se na ty nejlepší!

Každý rok je Super Bowl provázen nejen obří hudební show během poločasu, ale také mnoha filmovými trailery a v neposlední řadě reklamami. Jeden třicetisekundový televizní spot během slavného Super Bowlu může stát až 5,6 milionu dolarů!

Letošní Super Bowl byl kvůli pandemii koronaviru zcela odlišný od těch předchozích. Na stadionu byl omezení počet diváků a všichni na sobě museli mít povinně roušku. Jedna věc zůstala ale stejná – reklamy. Podívejte se na výběr těch nejlepších pro rok 2021.

Ashton Kutcher obviňuje svou manželku Milu Kunis z krádeže pytlíku Cheetos Crunch, zatímco ji zpěvák Shaggy hájí pomocí svého hitu z roku 2000 It Wasn’t Me. Jak to Mila dělá, že i prach z brambůrků na ní vypadá dobře?

 

V reklamě Doritos hollywoodský herec Matthew McConaughey se svou až děsivou 2D verzí.

 

Francouzsko-americký herec Timothée Chalamet v reklamě perfektně ztvárňuje Edgara, syna Střihorukého Edwarda.

Waynův svět se znovu sešel. Mike Myers a Dana Carvey stále vysílají ze suterénu Waynovy matky. Tentokrát spojili své síly s rapperkou Cardi B, aby propagovali Uber Eats.

 

Společnost Toyota ve svém spotu představuje americkou třináctinásobnou zlatou paralympijskou plavkyni Jessicu Long a zachycuje její příběh o adopci. Reklama, která vás určitě dostane!

 

Zdroj: YouTube, Vogue

Články, které by tě mohly zajímat