Právě vysíláme

Nejpopulárnější muž na TINDERU se konečně zamiloval, ale bez pomoci seznamky!

22. srpna 2019 9:10
Nejpopulárnější muž na TINDERU se konečně zamiloval, ale bez pomoci seznamky!

Nejpopulárnější muž na seznamovací aplikaci Tinder se zamiloval, ovšem ne tak, jak byste nejspíš čekali. Model Stefan-Pierre Tomlin se po patnácti rande přes Tinder seznámil s nádhernou zpěvačkou skrz společného známého.

Stará škola vítězí

Model Stefan-Pierre Tomlin se jednu chvíli na seznamovací aplikaci Tinder líbil celkem 14 600 ženám. Během dvou let, co si populární aplikaci stáhl, šel sedmadvacetiletý Angličan celkem patnáctkrát na rande a měl dva vážné vztahy. Tomlin byl mezi uživatelkami seznamky tak v oblibě, že se mu začalo přezdívat „Mr. Tinder“!

Tomlinův status nejpopulárnějšího muže na Tinderu měl jistě svoje výhody, ale jak Angličan nyní přiznává, nebyla to procházka růžovým sadem. Mladý model nemohl skrz aplikaci najít dlouhodobý vztah a trápil se. Zlom přišel, až když mu kamarád v baru představil zpěvačku a účastnici britského X Factoru, Natashu Boon.

Mr. Tinder se do sedmadvacetileté zpěvačky hned zamiloval. V nedávném rozhovoru dokonce přiznal, že s ní prožívá zatím nejlepší vztah svého života. Snad jim to oběma vydrží!

Stefan-Pierre Tomlin s přítelkyní Natashou Boom

Stefan-Pierre Tomlin s přítelkyní Natashou Boon

Zdroj: Men’s Health, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat