Právě vysíláme

Největší královské svatební trapasy aneb Když se povede SKORO všechno

23. května 2018 13:10
Největší královské svatební trapasy aneb Když se povede SKORO všechno

Královská svatba je u konce, ať žije královská svatba! Ale ještě než naši pozornost upoutá další událost z ranku nejsledovanější rodiny Británie (ano, už se spekuluje i o těhotenství Meghan!), pojďme si prohlédnout největší faily, které ji provázely.

Abychom si rozuměli, většina věcí vyšla podle plánu, což je skvělé, neboť Meghan Markle a princ Harry si nezaslouží nic jiného než bezchybnou dokonalost. Ale těch několik chybiček, které se do jinak bezvadného průběhu svatebního dne vloudily, byly v pravdě ikonické:

1. Princ Harry marně se snažící odhrnout Meghan závoj

Upřímně, tohle byl ten nejdojemnější moment z celé svatby. Harry se tak upřímně snažil a tak fenomenálně to zvoral. A výsledek? Chvíle, která byla snad ještě krásnější než nevěstiny šaty.

2. Splašený kůň 

 

Napjaté emoce a nadšené davy kolem svatebního procesí měly svůj dopad nejen na členy královské rodiny, ale zjevně i na jejich zvířecí doprovod. Sledujte koně vlevo, který se v jednu chvíli patrně rozhodl, že čeho je moc, toho je příliš a málem se dal na úprk středem nic netušících diváků.

3. Spící Charles

Tady ale musíme čtenáře požádat o notnou dávku shovívavosti. Chudák Charles má za sebou náročný týden a navíc na poslední chvíli musel Meghan odvést k oltáři. To je v pravdě vyčerpávající.

4. Meghan se zapomněla poklonit královně Alžbětě

 

Napětí a nervozita se poznamenala i na nevěstě, které během obřadu prošla kolem královny Alžběty bez toho, aby se jí poklonila. A Twitter si toho samozřejmě hned všiml…

5. Pippa Middleton jako nejkrásnější Arizonský zelený čaj


Zdroj: www.msn.com

To je nádherný příběh! Pes Meghan Markle se dostal z útulku až do paláce

Články, které by tě mohly zajímat