Právě vysíláme

Největší překvapení Met Gala: Serena Williams odtajnila druhé těhotenství

2. května 2023 11:23
Největší překvapení Met Gala: Serena Williams odtajnila druhé těhotenství

Akce Met Gala nepřinesla jen nové módní kreace, ale i nečekané novinky ze života celebrit. O radostnou zprávu se s celým světem podělila tenistka Serena Williams. 

Slavná sportovkyně přímo na červeném koberci oznámila těhotenství. V luxusní róbě odhalila i těhotenské bříško. “Byla jsem nadšená, když nás tři pozvala Anna Wintour na Met Gala,” napsala pak tenistka k fotografii na sociálních sítích. Anna Wintour je šéfredaktrkou amerického magazínu Vogue. Je to právě ona, která schvaluje pozvánky celebrit na prestižní akci a jak je známo, při výběru je velmi nekompromisní. Celebrity se třesou na to, aby právě ony pozvánku obdržely.

Serena a její partner Alexis Ohanian se vzali v roce 2017. Toho roku se jim narodila i první dcera Olympie. Porod nebyl pro prvorodičku snadný. Olympia přišla na svět císařským řezem a samotná Serena prý byla v ohrožení života. Lékaři jí totiž přímo po porodu odhalili krevní sraženiny. 

Tenisová šampionka v minulosti uvedla, že v mládí nebyla mateřský typ a myslela si, že na svět nikdy dítě nepřivede. Během prvního těhotenství prý necítila k dítěti v břiše téměř žádné pouto a mateřská láska se dostavila až po porodu. „Nervózně jsem čekala, až se se svým dítětem seznámím. Přestože z těhotenství jsem měla skvělý pocit, nenastal žádný moment, kdy bych si řekla: bože, tohle je moje dítě. Lidé o tomhle obvykle nemluví, protože se očekává, že jsme všichni plní lásky od prvního okamžiku,“ uvedla pro magazín Elle. 

Články, které by tě mohly zajímat