Právě vysíláme

Nejvíc sexy muži Česka? Hvězda Snowboarďáků, lékař ze Slunečné i moderátor vědeckého pořadu

17. ledna 2022 9:10
Nejvíc sexy muži Česka? Hvězda Snowboarďáků, lékař ze Slunečné i moderátor vědeckého pořadu

Herečka Marie Doležalová se rozhodla, že sestaví seznam nejvíc sexy mužů Česka. O pomoc požádala své sledující na sociálních sítích a slíbila jim, že se největším fešákům ozve a požádá je, zda by se na její Instagram nevyfotili. A pokud mají partnerku, tak i s ní. „Abychom věděli, kdo ho klofl,“ napsala. Kdo obsadil přední příčky?

Soutěží krásy je mnoho, většinou však neberou v úvahu již známé osobnosti. Marie Doležalová se proto rozhodla vzít anketu do svých rukou a nechala své sledující, aby sestavili žebříček nejvíc sexy mužů Česka. „U mužů to není nikdy jen o kráse, že? Taky talent, charisma, vtip, intelekt. Tak kdo?“ ptala se herečka dalších žen. A jak jim slíbila, vítěznou desítku poprosí o vyfocení se na její Instagram, a to i s partnerkou či partnerem.

Hlasování běželo pouhé dva dny, i přesto se však Doležalové v komentářích sešla spousta odpovědí. A kdo zvítězil? Titul si s naprostou převahou 1458 hlasů odnesl Vladimír Polívka, kterého mohou diváci aktuálně vídat v seriálu Slunečná, dříve se pak představil například jako moderátor show Tvoje tvář má známý hlas. Na druhém místě skončil Vojtěch Kotek. Hvězda legendárních Snowboarďáků obdržela 1 066 hlasů. Třetí pozice pak patří herci Davidu Švehlíkovi.

Čtvrté místo obsadil s 953 hlasy zpěvák Vojtěch Dyk, kterého si doma hýčká Tatiana Vilhelmová. Pátá, respektive šestá pozice patří opět hercům, a to Martinu Hofmannovi a Ondřeji Veselému, sedmou pak obsadil moderátor České televize a vědeckého pořadu Hyde Park Civilizace Daniel Stach. Následovaný je tanečníkem Dominikem Vodičkou a herci Jiřím Bartoškou a Hynkem Čermákem, který uzavírá nejvíc sexy desítku.

Mimo ni zůstali hvězda První republiky Ján Koleník, oblíbený Marek Lambora nebo politik Vít Rakušan. Neumístil se ani Matyáš Ramba, za kterého bojovala v komentářích manželka Tereza Ramba. „Jdu shánět čísla a požádat umístěné o fotku speciálně pro vás!“ slíbila nakonec Doležalová svým sledujícím.

Články, které by tě mohly zajímat