Právě vysíláme

Nejvíc sexy plešatý muž světa? Nikoliv Vin Diesel, ani Dwayne Johnson, ale princ William!

30. března 2021 12:10
Nejvíc sexy plešatý muž světa? Nikoliv Vin Diesel, ani Dwayne Johnson, ale princ William!

Princ William je nejvíc sexy plešatý muž na světě. Vzešlo tak z výzkumu společnosti Longevita, která v rámci něj prohledala doslova celý internet.

Slovo „sexy“ ve spojitosti s princem Williamem našli výzkumníci pověření společností Longevita v celkem 17,6 milionech případů. Zmínky přitom hledali na Google stránkách či v blozích. Vnuk královny Alžběty II. porazil například Mika Tysona, který se s 8,8 miliony zmínkami umístil na druhém místě.

Třetí pozici obsadila hvězda Rychle a zběsile Jason Statham, čtvrtou pak Pitbull. Do desítky se vešli také Michael Jordan, John Travolta, Dwayne Johnson nebo Vin Diesel. Naopak jen těsně minula ruského prezidenta Vladimira Putina, o kterém se v textech jako o sexy muži mluvilo ve 2,2 milionech případů.

„Jsem plešatý od svých třiceti a musím přiznat, že jsem od té doby pro druhé pohlaví neodolatelný,“ prohlásil jeden ze čtenářů Baldy Steve. Zatímco někteří s žebříčkem souhlasí, jiní si z něj dělají žerty. „Apríl je až za pár dnů. Smažte to. Ještě není příliš pozdě,“ hlásal jeden komentář.

Zdroj: People, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat