Právě vysíláme

Nejzábavnější profesor vůbec? Sedmdesátiletý „fyzikář“ se pouští do šílených pokusů a studenti ho zbožňují!

14. prosince 2019 12:10
Nejzábavnější profesor vůbec? Sedmdesátiletý „fyzikář“ se pouští do šílených pokusů a studenti ho zbožňují!

Všichni víme, jak obrovský dopad má na každý předmět správný profesor. I ten nejsložitější či nejnudnější výuka se totiž může stát tou nejzábavnější a pokud chce učitel své žáky opravdu zaujmout, je jasné, že obyčejné tlumočení z učebnice nestačí.

Je mnoho profesorů, kteří se snaží výuku co nejvíce oživit a získat tak od svých studentů pozornost. Učitel fyziky David Wright však nad všemi „cool“ profesory jasně převažuje a možná je to ten nejoblíbenější pedagog vůbec.

Sedmdesátiletý muž pracuje jako profesor fyziky od roku 1974 a rád předvádí, jak zákony fyziky fungují v reálném životě. I ve svém věku se proto přímo před zraky studentů pouští do všemožných pokusů a experimentů, které by se možná obávali vyzkoušet i mladí lidé.

Studenti Davida zbožňují a jeho přednášky jsou vždy narvané. Jeho zábavný způsob výuky navíc jeden ze studentů natočil a záběry zveřejnil na internetu. Video šílených pokusů skvělého pedagoga nyní válcuje internet a pan Wright se stává čím dál víc populárnějším.

Podívejte se na video a třeba si stejně jako my postesknete nad tím, že jste ve škole neměli stejného profesora. Hned by byla ta fyzika zábavnější, že?

 

Zdroj: Bored Panda, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat