Právě vysíláme

Nemůžu najít lásku, protože jsem až příliš krásná a milá, tvrdí sebevědomá modelka

18. ledna 2022 14:10
Nemůžu najít lásku, protože jsem až příliš krásná a milá, tvrdí sebevědomá modelka

Sebevědomí je sice skvělá věc, ovšem nic se nesmí přehánět. Jednou z těch možná až příliš sebevědomých žen je i modelka Marie Chevalier.

Marie je bezpochyby krásnou mladou ženou, která několikrát zdobila titulku prestižního magazínu Playboy. Sama tmavovláska navíc tvrdí, že je tak moc krásná, že si právě kvůli tomu nemůže najít partnera. „Všichni muži se mě bojí, protože jsem vysoká, krásná a mám velmi silnou osobnost. Nedají mi ani čas, abych jim ukázala, jak jsem milá a milující osoba. Někteří kluci se mnou ze strachu nemůžou ani mluvit,“ tvrdí Marie, která bez přítele jen půl roku, ovšem zdá se, že právě pro ni je to věčnost. Její požadavky na muže jsou přitom také velmi vysoké. „Chci někoho, kdo je chlapský typ, ale přitom je tišší povahy. Mám ráda vysoké muže tmavé pleti, na věku mi nezáleží,“ říká.

Říká se, že muži se opravdu krásných žen bojí, a rozhodně to může být pravda. Pokud ovšem už na první schůzce dává Marie najevo, že je tou nejkrásnější ženou světa, problém bude nejspíš právě v tom.

 

Články, které by tě mohly zajímat