Právě vysíláme

NETFLIX prozradil jména hvězdného herce a herečky, kteří si zahrají v seriálu Koruna

17. srpna 2020 9:10
NETFLIX prozradil jména hvězdného herce a herečky, kteří si zahrají v seriálu Koruna

Populární server Netflix postupně zveřejňuje jména herců, kteří ztvární klíčové role v posledních dvou řadách hitového seriálu Koruna. Máme se na co těšit!

Hvězdná sestava

Koruna patří k nejpopulárnějším seriálům na Netflixu, a tak si internetový gigant může dovolit přilákat ta nejznámější jména ze světa filmu. Seriál, jenž popisuje životní příběhy členů britské královské rodiny, v minulosti přilákal hvězdy jako Claire Foy, Matta Smithe, Olivii Coleman či Johna Lithgowa. Nyní se zdá, že Netflix chce nadále sázet na velká jména, aby fanouškům předvedl co nejkvalitnější televizní zážitek.

Před několika měsíci jsme se dozvěděli, že v páté a šesté řadě seriálu ztvární roli královny Alžběty II. herečka Imelda Staunton. Britskou herečku známe především z filmu Harry Potter a Fénixův řád, kde si zahrála roli Dolores Umbridgové. Ke slavné herečce se nově také připojí Jonathan Pryce, jenž ztvární prince Phillipa, a Elizabeth Debicki, která si zahraje roli princezny Diany.

Filmaři v minulosti potvrdili, že šestá řada seriálu Koruna bude zároveň poslední. Uvidíme, jak se rozhodnou tento televizní fenomén ukončit!

Zdroj: Metro UK, Twitter, Netflix, Instagram 

Články, které by tě mohly zajímat