Právě vysíláme

NETFLIX údajně připravuje další epizody seriálu TIGER KING!

27. května 2020 9:10
NETFLIX údajně připravuje další epizody seriálu TIGER KING!

Hvězda populárního seriálu Tiger King v rozhovoru prozradila, že Netflix prý pracuje na dvou až tří nových epizodách! Americká firma má prý k dispozici až stovky hodin dosud nepublikovaného filmového materiálu.

Máme se na co těšit

John Reinke byl jeden z mála lidí, kteří se v populárním seriálu Tiger King dočkali vesměs kladných hodnocení od fanoušků. Bývalý asistent zoologické zahrady Greater Wynnewood Exotic Animal Park v novém rozhovoru pro britský deník The Sun uvedl, že Netflix už pracuje na nových epizodách tohoto televizního fenoménu.

„Je toho ještě tolik, co se musí vydat,“ přiznává Reinke, „vím, že Netflix má dost materiálu na 2 až 3 epizody. Společnost mi řekla, že se ozve.“

John Reinke

John Reinke

Reinke byl jednou z hlavních postav možná největšího televizního fenoménu koronavirové éry. Seriál Tiger King, o nějž se postaral Netflix, popisuje intriky spojené s obchodem a chovem velkých kočkovitých šelem ve Spojených státech. Hlavní hvězda tohoto seriálu Joe Exotic si momentálně odpykává dvaadvacetiletý trest za pokus o nájemnou vraždu své konkurentky, aktivistky Carole Baskin.

Tiger King je tak populární, že filmaři údajně už připravují i hranou verzi celého příběhu. Joa Exotica chce údajně ztvárnit Nicolas Cage a o roli Johna Reinkeho v novém filmu prý dokonce stojí Matthew McConaughey!

Zdá se, že kočkovité šelmy i jejich excentričtí majitelé neopustí televizní obrazovky ani v následujících měsících.

Zdroj: The Sun, YouTube, Netflix, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat