Právě vysíláme

NETFLIXU se v éře koronaviru neuvěřitelně daří. Počet nově zaznamenaných uživatelů je obrovský!

23. dubna 2020 9:10
NETFLIXU se v éře koronaviru neuvěřitelně daří. Počet nově zaznamenaných uživatelů je obrovský!

Internetový server Netflix zažívá v době koronaviru obrovský nárůst popularity. Kvůli vyhlášeným stavům nouze v několika zemích v kombinaci s úspěšnými seriály se počet nových uživatelů v porovnání s loňským rokem zvýšil až o dvojnásobek.

Velký vítěz pandemie

Zatímco se svět hroutí kvůli pandemii koronaviru, v kancelářích internetového serveru Netflix musí být docela veselo. Populární zprostředkovatel filmů a televizních seriálů v prvních třech měsících letošního roku údajně zaznamenal téměř 16 milionů nově registrovaných uživatelů. To je skoro dvojnásobně víc, než v tuto dobu v loňském roce.

Za úspěšná čísla můžou především přísná opatření proti šíření koronaviru, která byla zavedena po vypuknutí pandemie. Lidé tráví víc času doma, což logicky znamená, že mají víc času se koukat na filmy či televizní seriály!

To ovšem není vše. Jedna věc totiž je, když se vám vyskytne výjimečná příležitost, ale druhá věc je ji kvalitně využít. I tento krok se Netflixu povedl. Server totiž v éře koronaviru představil nesmírně populární seriál Tiger King. Tento televizní fenomén podle BBC zhlédlo až 64 milionů domácností! Neuvěřitelné.

Zdroj: BBC, Netflix, Shutterstock, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat