Právě vysíláme

NEUVĚŘITELNÉ! Japonští fanoušci po vyřazení z MS uklízeli stadion

3. července 2018 16:10
NEUVĚŘITELNÉ! Japonští fanoušci po vyřazení z MS uklízeli stadion

Japonci si opět získali respekt fotbalových fanoušků po celém světě, nejen díky výkonům na hřišti. Po prohraném osmifinálovém duelu s Belgií totiž příznivci japonského celku předvedli, jak se mají chovat skuteční fotbaloví fanoušci.

Osmifinálový duel mezi Japonskem a Belgií byl jeden z nejnapínavějších zápasů na letošním Světovém šampionátu. Japonci se ve druhé půlce ujali vedení 0:2, ale Belgičané po povedeném střídání zápas otočili ve svůj prospěch a postoupili tak do čtvrtfinále na úkor Japonců. Na tribunách fanoušci obou mužstev prožívali zápas naplno a po zápase se všichni shodli, že zejména Japonci si svým výkonem získali mnoho fanoušků. Jenže Japonci předvedli, že i mimo hřiště umí předvést skvělý výkon. Po zápase totiž Japonští fanoušci po sobě uklízeli stadion.

ČTĚTE TAKÉ: Evropa 2 UNPLUGGED: Japonská skupina ONE OK ROCK a jejich hit Taking Off

Není to poprvé, co Japonští příznivci fotbalu předvedli tak vzorné chování. Poté, co během základní skupiny porazili svěřenci trenéra Akiry Nišina favorizovanou Kolumbii, internetem se šířilo video, jak Japonci po sobě ohleduplně uklízí odpadky po zápase. Tomu se říká praví fanoušci!

 

Zdroj: The Sun, Getty Images

8 neošklivějších fotbalových dresů v historii

Články, které by tě mohly zajímat