Právě vysíláme

Nevěřili byste, jak rychle tyhle celebrity dosáhly milionu sledujících na Instagramu. Kdo je rekordmanem?

27. srpna 2021 13:10
Nevěřili byste, jak rychle tyhle celebrity dosáhly milionu sledujících na Instagramu. Kdo je rekordmanem?

Instagram už není jen doménou mladých. Zakládají si jej i lidé, kteří mají dávno po padesátce. Mezi takové patří také řada celebrit, některé z nich přitom krátce po svém připojení na tuto sociální síť získaly milion sledujících za rekordní čas. Které to jsou?

Mnohé celebrity dnes používají Instagram a další sociální sítě k tomu, aby na nich své fanoušky informovaly o novinkách ze svého života. Ať už jde o střípky z natáčení jejich nového filmu, datum vydání nové písně nebo rovnou celého alba.

Mnohé známé osobnosti se však založení si právě Instagramu dlouho vyhýbaly. Když se na něj však přihlásily, strhly doslova lavinu, když během pár hodin získaly milion sledujících. Mezi takové hvězdy patří například Jennifer Aniston, která svou fotografií z natáčení reunion Přátel vyvolala mezi fanoušky naprostou hysterii.

Není to však seriálová Rachel, kdo drží rekord v zisku milionu sledujících za nejkratší čas. Angelina Jolie tohoto počtu lidí dosáhla za hodinu! Její první sdílenou fotografií se stal dopis afghánské teenagerky, ke kterému připsala, že se chystá šířit povědomí o tom, co se v Afghánistánu nyní děje.

Kdo další dosáhl milionu sledujících za rekordní čas? Podívejte se do galerie!

Články, které by tě mohly zajímat