Právě vysíláme

„Nevystoupí, pokud nebudou mít tohle,“ řekl v Like Haf přítel Bendiga a natáhl psům červený koberec

1. listopadu 2022 16:09
„Nevystoupí, pokud nebudou mít tohle,“ řekl v Like Haf přítel Bendiga a natáhl psům červený koberec

Reality show Like Haf teprve odstartovala a už nyní je mnohými považována za bizarní. Mezi páry, které si vyzkouší život s dalšími influencery ve vile spolu s jejich domácími mazlíčky, jsou Jan Bendig s přítelem Lukášem Rejmonem. Ti neopomněli po příjezdu do domu svým třem psům natáhnout červený koberec.

„Nevystoupí, pokud nebudou mít tohle,“ byla první slova Lukáše Rejmona po příjezdu do vily, ve které spolu s Janem Bendigem a dalšími influencery prožije několik následujících týdnů. Reality show Like Haf střídá úspěšný Like House, oproti původní sérii je však mnohem bizarnější. Mágové sociálních sítí se do vily totiž nastěhují spolu s domácími mazlíčky.

No, a těm svým RejmonBendigem nezapomněli přivézt červený koberec. Jejich Rambo, Koudy a Britney jsou totiž zvyklí na svůj standard. Nebo – alespoň to tak dvojice původně prezentovala. Ve výsledku se však chlupáčům po koberci chodit příliš nechtělo.

Do vily kromě dvojice zavítali také Laduška s přítelem Bohoušem, Aneta KurkováJardou a slovenské kontroverzní duo Alex a Michal Wortex.

Články, které by tě mohly zajímat