Právě vysíláme

Nick Jonas a Priyanka Chopra sdíleli roztomilou fotku s dcerou, která první měsíce strávila v nemocnici

11. srpna 2022 8:10
Nick Jonas a Priyanka Chopra sdíleli roztomilou fotku s dcerou, která první měsíce strávila v nemocnici

Nick Jonas a Priyanka Chopra si užívají léta. Na instagramu sdíleli roztomilou fotku se svou dcerou, kterou přivedla na svět náhradní matka, a jež strávila první měsíce v inkubátoru. A že to rodince sluší!

Zpěvák Nick Jonas známý z kapely Jonas Brothers a jeho manželka, bývalá Miss World Priyanka Chopra, si užívají role rodičů. Svou dceru přivítali na světě už v lednu, první tři měsíce však strávila v inkubátoru. Nyní se ale má Malti čile k světu, což dokazují občasné rodinné fotografie, které dvojice sdílí.

Naposled se Chopra pochlubila ve svých stories polaroidovým snímkem z bazénu. Ačkoliv snímek nijak neokomentovala, čiší z něj štěstí. Jonas i s manželkou se na něm usmívají, pouze tvářička malé Malti je překrytá srdíčkem, stejně jako další fotky s ní sdílené.

Holčička se narodila v lednu letošního roku. Předčasně ji porodila náhradní matka, pro kterou se pár rozhodl vzhledem k problémům s početím. „Cesta každé rodiny je unikátní a vyžaduje určitou úroveň víry. Ta naše byla několik posledních měsíců opravdu náročná, když ale pohlédneme zpět, je naprosto jasné, jak vzácný a skvělý to byl okamžik,“ zavzpomínala modelka na svém instagramu na Den matek na chvíle, které pro ni nebyly jednoduché. Nezapomněla poděkovat dětským nemocnicím Rady Children’s La Jolla a Cedars – Sinai v Los Angeles, která se o Malti po narození starala.

Články, které by tě mohly zajímat