Právě vysíláme

Nikol Leitgeb opouští 3v1, chce se věnovat vlastním projektům

30. ledna 2024 11:10
Nikol Leitgeb opouští 3v1, chce se věnovat vlastním projektům

Martina Pártlová, Veronika Arichteva a Nikol Leitgeb oznámily po odchodu z Evropy 2 také konec spolupráce na značce 3v1, respektive na společném e-shopu s oblečením. Od nynějška za ním stojí pouze první dvě jmenované, zatímco Leitgeb se bude věnovat vlastním projektům, především pak nadaci Radovan.

„Přátelé, kamarádi, přijde nám fér vám říct, že od tohodle roku už stojí za éšopem 3v1 jen Veru s Marťou. Domluvily jsme se tak už v létě po tom, co jsme skončily v rádiu,“ uvedla trojka na instagramu. Aby zamezila spekulacím, doplnila, že se u ní žádné drama nakoná. „V životě je běžný, že lidi chtěj dělat a zkoušet různý věci a nic netrvá věčně,“ dodaly Martina, Veronika a Nikol.

Kamarádkami zůstávají. „Jsme taky čtyřicetiletý matky, který maj každá i ‚to svoje‘ a když se potkaj, tak nechtěj řešit jenom společnou práci,“ vysvětlily své rozhodnutí. Uvedly také, že stále existuje možnost, že se s fanoušky v budoucnu sejdou při společné besedě.

Zatímco Martina Pártlová aktuálně připravuje album a podzimní koncert ve Foru Karlín, Nikol Leitgeb momentálně dává veškerý svůj volný čas do nadace Radovan, kterou spustila v roce 2023. Zároveň jsou všechny členky 3v1 maminkami a právě svým dětem se chtějí maximálně věnovat.

Články, které by tě mohly zajímat