Právě vysíláme

Nová BONDOVKA je bez režiséra! Co se stalo?

24. srpna 2018 12:10
Nová BONDOVKA je bez režiséra! Co se stalo?

Oscarový režisér Danny Boyle odstoupil z nové Bondovky! Údajně se nepohodl s hlavními členy produkční společnosti a s Danielem Craigem. Film tak čeká nejasná budoucnost, ale nic není ztraceno. Po internetu kolují spekulace, že se projektu ujme jeden z nejuznávanějších režisérů současnosti. O koho jde?

Dvacátý pátý díl filmové franšízy James Bond se nerozjel zrovna tak, jak by si fanoušci a filmaři přáli. Původní režisér, Oscarem ověnčený Danny Boyle, totiž od projektu náhle odstoupil a neví se, kdo ho nahradí. Pro filmaře a produkční společnost EON Productions je to těžká rána, jelikož Boyle je jeden z nejuznávanějších režisérů současnosti a zpráva o jeho odchodu přišla v ten samý týden, co herec Idris Elba definitivně potvrdil, že si slavného agenta nezahraje.

ČTĚTE TAKÉ: Ikonický vůz z BONDOVEK se dočkal vylepšení! Nebudou chybět ani vlastnosti z filmů!

Bond 25, jak se filmu zatím přezdívá, je tedy bez režiséra, ale fanoušci Jamese Bonda nemusí smutnit. Internetem kolují spekulace, že se plánovaného snímku ujme režisér Christopher Nolan, autor filmů Dunkerk, Temný rytíř či Počátek. Sám Nolan v minulosti vyjádřil ochotu pracovat na Bondovce a podle zdrojů je veliký fanoušek filmové franšízy.

Jisté je, že Bond 25 bude posledním filmem, ve kterém si ikonickou roli Bonda zahraje Daniel Craig. Po tomto snímku mu totiž končí smlouva a jeho nástupce zatím není známý. Craig v rozhovoru pro britský časopis GQ dokonce uvedl, že by roli slavného agenta po něm mohla převzít žena.

Společnost EON Productions chce začít s natáčením Bonda 25 už příští rok a do té doby má čas situaci s režisérem vyřešit. Není to poprvé, co společnost postihl problém těsně před natáčením nové Bondovky. Po nevydařeném Quantum Of Solace jí dokonce shořelo studio, ale filmaři se z toho oklepali a natočili Skyfall, jednu z nejvydařenějších Bondovek vůbec.

Čeká Bond 25 podobný příběh? To se vše dozvíme časem…

Zdroj: Esquire, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat