Právě vysíláme

Nova chystá českou verzi reality show Love Island. Její účastníci budou zavřeni ve vile na Kanárských ostrovech

15. dubna 2021 12:10
Nova chystá českou verzi reality show Love Island. Její účastníci budou zavřeni ve vile na Kanárských ostrovech

Reality show Love Island patří mezi nejúspěšnější zahraniční pořady svého druhu. Formát se nyní rozhodla převzít také Televize Nova, která plánuje show uvést na podzim na své streamovací platformě Voyo.

Love Island se v minulosti úspěšně vysílal ve dvaceti zemích světa. Účastníci reality show – deset mladých žen a deset mladých mužů, se na tři měsíce přestěhují do luxusní vily na Kanárských ostrovech, kde spolu před televizními kamerami flirtují, bojují o spojenectví a čelí výzvám.

Pokud si účastník show nenajde v pořadu protějšek – ať už je s ním z lásky, přátelství nebo kvůli penězům, ze hry vypadává. Cílem soutěže je dostat se do finálové dvojice, která se bude muset v závěru rozhodnout: zláká ji vidina peněz, nebo si raději zvolí lásku a společné štěstí?

 

Show vzdáleně může připomínat například úspěšný pořad Vyvolení, v němž byli taktéž účastnici na dobu několika měsíců společně zavření ve vile. V britské verzi Love Island soutěžící sledovalo celkem 69 kamer, které byly umístěny v ložnicích, koupelnách i ostatních místnostech.

Love Island bude vysílat streamovací kanál Voyo, který má vizi stát se vedoucím poskytovatelem zábavy v digitálním světě v České republice. „Jednou ze skvělých předností Voyo je to, že si na něm diváci užívají svoje oblíbené pořady Televize Nova až v týdenním předstihu před televizním vysíláním. Plánujeme tuto službu v dohledné době rozšířit, aktuálně jednáme o tom, aby si uživatelé Voyo mohli užívat tyto své oblíbené hrdiny a příběhy až v dvoutýdenním předstihu,“ říká Silvia Majeská, ředitelka programu TV Nova.

Zdroj: Televize Nova, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat