Právě vysíláme

Novomanželé Beckhamovi odmítli svatební dary. Raději požádali přátele o příspěvek na pomoc Ukrajině

16. dubna 2022 8:10
Novomanželé Beckhamovi odmítli svatební dary. Raději požádali přátele o příspěvek na pomoc Ukrajině

Novomanželé Nicola Peltz a Brooklyn Beckhamovi se rozhodli vzdát svatebních darů. Místo toho požádali příbuzné a přátele, aby peníze raději věnovali na pomoc Ukrajině, která už je druhým měsícem sužována válkou.

Nicola Peltz a Brooklyn Beckham jsou již týden manželé. Za přítomnosti několika desítek hvězdných hostů se vzali v luxusním rodinném sídle nevěsty na Floridě, veselka měla stát přibližně 88 milionů korun. Jak na svých sociálních sítích nyní prozradila Peltz, s partnerem se rozhodli poprosit všechny zúčastněné, aby místo svatebních darů zaslali peníze na pomoc Ukrajině.

„Můj táta o tom mluvil ve svém proslovu na svatbě. B a já jsme zdevastovaní tím, co se děje na Ukrajině a požádali jsme všechny, aby darovali nějaké peníze nadaci CareOrg. Každá koruna jim teď pomůže,“ uvedla. Podobný příspěvek ve svých stories následně sdílel i její manžel Brooklyn.

Dvojice tak zřejmě reagovala na kritiku, která se strhla poté, co byly zveřejněné přibližné náklady za honosnou svatbu. Podle mnohých na ní mohli partneři ušetřit a peníze utratit lépe. Mezi pozvanými hosty byly minulý týden například Eva Longoria, Serena Williams nebo Mel B a Mel C z někdejších Spice Girls.

Jako svatební dar obdržel Brooklyn od svého otce elektrický automobil v ceně přibližně pětadvaceti milionů korun. Beckham už ho stihl vyzkoušet, když byl paparazzi zachycen na projížďce v Palm Beach.

Články, které by tě mohly zajímat