Právě vysíláme

Novou Miss World je polská studentka, Češka skončila mezi nejlepší dvanáctkou

17. března 2022 13:10
Novou Miss World je polská studentka, Češka skončila mezi nejlepší dvanáctkou

Soutěž Miss World má novou vítězku. Nejkrásnější dívkou světa se stala Karolina Bielawska z Polska, která za sebou nechala zástupkyně z USA a Pobřeží slonoviny. Češka Karolína Kopíncová skončila dvanáctá.

Světová soutěž krásy Miss World má po dvou letech novou vítězku. Galavečer v Portoriku ovládla Polka Karolina Bielawska, třiadvacetiletá studentka z Polska. „Nemůžu uvěřit tomu, že jsem se stala druhou Miss World v historii Polska. Jsem více než pyšná na to, že tu korunku přivezu do své země. Nevím, jak bych měla vyjádřit extrémní vděčnost za to, že jsem dostala tuhle příležitost. Bez lidí kolem mě bych tohle nikdy nedokázala,“ uvedla modelka.

Studentka managementu zaujala porotu nejen svým vzhledem, ale také vystupováním. Jak uvedla, v budoucnu by se ráda stala motivačním řečníkem. Vedle modelingu se věnuje plavání, potápění, hraje tenis a badminton.

Za sebou nechala Bielawska Američanku s indickými kořeny Shree Saini a Olivii YacePobřeží slonoviny. Soutěže se zúčastnila také Češka Karolína Kopíncová. Ta nakonec skončila mezi čtyřiceti účastnicemi v nejlepší dvanáctce.

„Podařilo se jí to, co už od roku 2006 žádné delegátce. Karolína Kopíncová se zapisuje jako sedmá nejúspěšnější žena z naší země na Miss World za 55 let, co reprezentují ženy naši zemi na nejstarší světové soutěži krásy,“ uvedla na svém instagramovém profilu Taťána Makarenko.

Články, které by tě mohly zajímat