Právě vysíláme

Nový úlovek Brada Pitta? Hollywoodský krasavec údajně randí s krásnou modelkou

28. září 2022 9:10
Nový úlovek Brada Pitta? Hollywoodský krasavec údajně randí s krásnou modelkou

Zdá se, že Brad Pitt má novou přítelkyni. Podle magazínu People má randit s modelkou Emily Ratajkowski. Ta nedávno pobouřila svým nahým snímkem se synem ve vaně.

Brad Pitt podle všeho ulovil jednu z nejkrásnějších modelek na světě, Emily Ratajkowski. Podle magazínu People se v posledních týdnech dvojice velmi sblížila a tráví spolu spoustu času. Jejich přátelé si zatím nejsou jistí, zda jde jen o úlet, nebo jde o něco vážnějšího. Každopádně si nejsou lhostejní.

„Brad ji pozval na rande a ona souhlasila. Myslí si, že je roztomilý, a když jí přišla pozvánka, řekla si, že vlastně nemá co ztratit,“ uvedl zdroj webu PageSix.

Ratajkowski je čerstvě volná. Na začátku měsíce vyplnila rozvodové papíry, její vztah s producentem Sebastianem Bear-McClardem se po čtyřech letech manželství rozpadl. Muž měl modelku podvést, a to dokonce několikrát. Spolu s Ratajkowski má ročního syna Sylvestera. Právě fotografií s ním jednatřicetiletá kráska před časem pobouřila své sledující. Na sociálních totiž sdílela svou nahou fotografii se synem, jak se koupají ve vaně.

Pitt byl na začátku roku spojován s Jennifer Aniston. Bývalí manželé spolu byli několikrát viděni na veřejnosti a média spekulovala, zda se k sobě nevrátili.

Články, které by tě mohly zajímat