Právě vysíláme

Nožičky, FaceTime či tanečky: jak tráví celebrity čas v domácí karanténě?

23. března 2020 12:10
Nožičky, FaceTime či tanečky: jak tráví celebrity čas v domácí karanténě?

Trávit čas v domácí karanténě je těžké, zejména, když jste zvyklí na nabitý program. Některé světové celebrity se s novými omezeními kvůli koronaviru ale vypořádaly náramně. Jak tráví svůj čas v těchto těžkých chvílích?

Různé nápady

Začněme u nejpopulárnějšího sportu planety, tedy u fotbalu. Hvězda Liverpoolu FC Roberto Firmino využívá času v domácí karanténě k tomu, aby piloval svoje nožičky! Brazilec s míčem doslova kouzlí.

 

Další populární aktivitou u celebrit je zpěv. Herečka Gal Gadot nedávno apelovala na svoje známé přátele, aby jí pomohli zazpívat známý hit Imagine od Johna Lennona. Krátké video vám zaručeně zvedne náladu!

 

Jelikož se po celém světě omezuje kontakt mezi osobami, i celebrity musí přijít na nové způsoby, jak se svými kamarády komunikovat. Moderátorka Ellen DeGeneres volí například variantu přes FaceTime, tedy videohovoru. Americká televizní osobnost nedávno na Instagramu sdílela videohovor s herečkou Courtney Cox.

 

Jasným vítězem co se týče originálních nápadů, co dělat během pobytu v domácí karanténě, ale s přehledem patří basketbalistovi LeBronu Jamesovi. Hvězda Los Angeles Lakers se svojí rodinou trénuje taneční choreografii. Jamesovi si čas strávený spolu užívají na maximum!

 

Zdroj: Instagram, Shutterstock, Mashable

Články, které by tě mohly zajímat