Právě vysíláme

Nudil se v dopravní zácpě, tak skočil mezi aligátory

15. července 2021 9:10
Nudil se v dopravní zácpě, tak skočil mezi aligátory

Šílený kousek napadl šestadvacetiletého Američana Jimmyho Ivana Jenningse, který se natolik nudil v dopravní zácpě, až se rozhodl skočit mezi aligátory. Zjistil však, že neumí plavat proti proudu. Po záchraně ho policie zatkla.

Šestadvacetiletý Američan stál o minulém víkendu více než dvě hodiny v zácpě a nudil se, když ho napadlo něco šíleného. Ani se nesvlékl a skočil do blízké řeky Atchafalaya plné krokodýlů. „Začal jsem se potápět, párkrát jsem se dokonce málem utopil. Myslel jsem si, že je to konec. Žádal jsem Boha o odpuštění. Prosil jsem o odpuštění všechny lidi v mém životě. Bylo to hektické,“ popsal muž chvíle po seskoku.

Původní plán Jimmyho byl pouze skočit do vody, doplavat ke břehu a vrátit se do auta kamaráda. Po dopadu do vody však zjistil, že neumí plavat proti proudu. „Říkal jsem si, že už jsem přece takhle lidi viděl skočit do vody. Až potom jsem si uvědomil, že to bylo ve filmech,“ napsal muž na Facebook.

„Při seskoku jsem si poranil levé rameno. Snažil jsem se doplavat ke břehu, ale proud byl strašně silný. Po hodině a půl jsem už byl z plavání strašně unavený. Otočil jsem se na záda a používal jen pravou ruku a nohy. Celou dobu jsem se modlil,“ dodal Jennings.

Nakonec se mu podařilo dostat alespoň k ostrůvku uprostřed řeky, kde našel prkno. Po něm už doplaval ke břehu, kde už na něj čekala policie, která ho odvedla v poutech na svou stanici. Muž se nechal slyšet, že v životě už nic podobného neudělá. „Dokonce už v životě nechci plavat,“ říká po třech hodinách ve vodě.

Články, které by tě mohly zajímat