Právě vysíláme

Odchodem z ostrova to neskončí. Diváci budou sledovat osudy soutěžících v Love Island After

12. listopadu 2021 9:10
Odchodem z ostrova to neskončí. Diváci budou sledovat osudy soutěžících v Love Island After

Love Island se blíží ke svému konci. Osudy soutěžících budou moci diváci sledovat už jen do neděle, kdy zároveň proběhne finále pořadu. Diváci ale nemusí smutnit. Informovat o jejich životě bude televize v Love Island After.

Budou tomu už dva měsíce, co party mladých lidí vyrazila na Kanárské ostrovy, aby si našla lásku. Osudy soutěžících mohli sledovat diváci téměř každý den na televizních obrazovkách. Nyní se ale hra blíží ke svému konci a vítězný pár se bude muset už v neděli rozhodnout – vybere si lásku, nebo peníze?

Diváci ale nemusí smutnit, že by o další osudy nejen výherců přišli. Televize Nova totiž připravuje pořad Love Island After, který bude sledovat život soutěžících po skončení show. Dozvědí se, jak žijí po návratu z ostrova, s kým se stýkají a co dělají v normálním životě.

Ve čtvrteční epizodě přijeli za účastníky Love Islandu jejich příbuzní, aby je podpořili. Asi největší emoci promluva s maminkou vyvolala u Pítra, který si na konci vypjatého dne sedl se svojí partnerkou Gábinou a povyprávěl jí svůj příběh.

Když byl malý, zemřel mu otec a jeho matka zůstala na něj a jeho dva sourozence sama. Pítr si dle vlastních slov dlouho odpíral truchlení a ve vile na něj vše dopadlo. Své přítelkyni vyprávěl, jak sbíral železo a sháněl peníze, aby mamince pomohl. Přitom jí nikdy nedokázal říct: „Mami, miluji Tě.“ Právě díky Gábině si však prý uvědomil, že to není tak složité a nejdůležitější ženě svého životě nahrál dojemný vzkaz.

Články, které by tě mohly zajímat