Právě vysíláme

Odpadlíka Survivor Drahokoupila vytočila koláž TMBK. „Nepopsatelná drzost,“ vzkazuje

20. ledna 2022 11:43
Odpadlíka Survivor Drahokoupila vytočila koláž TMBK. „Nepopsatelná drzost,“ vzkazuje

Když zpěvák Vojta Drahokoupil odstoupil hned v prvním díle reality show Survivor, na sociálních sítích se strhla mela. Velkou odezvu pak vyvolala koláž Tomáše Břínka alias TMBK.

Drahokoupil v pořadu Survivor uvedl, že soutěž opouští kvůli psychickým problémům, se kterými bojoval už v minulosti. Jeho odchod hned na začátku show se pak na sociálních sítích hojně probíral a diváci se rozdělili do dvou táborů – jedni Vojtu obhajují za jeho statečnost a druzí tvrdí, že se v soutěži vůbec neměl objevit. Profil TMBK proslulý svými satirickými kolážemi pak zveřejnil fotografii Vojty na ostrově s popiskem: „Nikdo mi neřekl, že tady může pršet a že tady nejsou restaurace.“ 

Po příspěvkem se objevilo přes tisíc komentářů a koláž vyvolala velkou diskuzi. Přehnal to Tomáš Břínek? Dělá si legraci z psychických potíží? Samotný autor tvrdí, že rozhodně ne! „Nemyslím, že jsem něco přestřelil, myslím, že spíš přestřelil on, když se do něčeho takového hlásil. Místo něj by tam byl určitě rád někdo jiný, kdo by neodstoupil hned v prvním kole,“ vyjádřil se pro Super.cz Břínek a řada jeho fanoušků mu dala za pravdu. Na jeho slova ovšem reagoval i samotný Drahokoupil, který má jiný názor. „Máš opravdu málo zákulisních informací, aby si sypal takový moudra. To, že diváci viděli jeden díl, je záležitost střihačů, ne má. Kolik jsem byl na ostrově dní a nocí, a co se doopravdy stalo, se samozřejmě lidé dozvědí, ale tvoje drzost a lidská antipatie je nepopsatelná,“ vzkázal v Insta Stories Břínkovi. „Gratuluji k přiživení na lidské nemoci aneb když víš úplný hovno o tom, co je panická ataka a naháníš čísla na vnitřní bolesti. Přál bych ti jeden den v kůži člověka s touhle nemoci. Ať se daří,“ připsal pak ještě k postu.

Jaký názor máte na tuto kauzu vy? Přestřelil podle vás TMBK, nebo jeho koláž máme, stejně tak jako všechny ostatní, brát pouze jako černý humor? Napište nám do komentářů.

S Vojtou pro Vás chystáme i exkluzivní rozhovor o průběhu i zákulisí Survivoru!

Články, které by tě mohly zajímat