Právě vysíláme

OK, všichni už víme, jak to vypadá mezi nohama TAYLOR SWIFT. A největší Twitter trolling všech dob!

7. července 2016 20:10
OK, všichni už víme, jak to vypadá mezi nohama TAYLOR SWIFT. A největší Twitter trolling všech dob!

Je toho plný internet, ale pro nezasvěcené: křesťanka přirovnala vagínu své dcery a zpěvačky Taylor Swift k těmto šunkovým sendvičům.

Ten napravo je utěsněný, kdy je růžová uzenina jen decentně schovaná vevnitř. Z druhého se šunka dere nekompromisně ven. Pointa? „Tohle je důvod, proč vyznávám křesťanství. Moje dcera představuje to pravé. Vagína Taylor Swift představuje to levé.“ Ano, slyšíš dobře. Doslova.

Paní jménem Jennifer Mayers, která po Twitteru šíří především rasistické a sexistické hlášky, strhla obrovskou vlnu odporu. Co může vědět o vagíně slavné zpěvačky? A proč je posedlá genitáliemi své dcery? Podle všeho se domnívá, že má Taylor Swift spoustu sexu, tudíž je její vagína velká a roztažená, protože není „čistá“. Bohužel jde o mylné představy o lidské anatomii, které někteří lidé mohou vzít vážně.


Jediná dobrá věc na této blbosti je snad ta, že jsou i tací, co si dokážou udělat legraci a přihazují vlastní přirovnávací fotky. Tak aspoň dokazují, že ne všichni online lidé to mají v hlavě v pořádku.

„Tohle je důvod, proč vyznávám křesťanství. Můj zadek představuje to pravé. Zadek Taylor Swift představuje to levé.“

Jak poznat velikost penisu, než vám ho ukáže?

Články, které by tě mohly zajímat