Právě vysíláme

Olympionička Eva Samková je vdaná, vzala si herce Adamczyka

16. září 2022 11:33
Olympionička Eva Samková je vdaná, vzala si herce Adamczyka

Eva Samková je vdanou paní. Olympijská medailistka ve snowboardcrossu řekla „ano“ svému dlouholetému partnerovi Marku Adamczykovi. Od nynějška bude nosit jeho příjmení. „Úspěchy nedělá jméno,“ vysvětlila.

Eva Samková a Marek Adamczyk jsou manželé. Svá „ano“ si řekli v Krkonoších v prostředí areálu Horská bouda Dvoračky a horského hotelu Štumpovka. Snowboardistka se rozhodla vzít si jméno po svém partnerovi. „Moje maličkost odteď s hrdostí, láskou a radostí nosí příjmení Adamczyková,“ vzkázala s tím, že úspěchy nedělá jméno, ale osoba.

O možné svatbě neměla veřejnost tušení. Samková se sice objevila v únoru s prstýnkem na levé ruce, tvrdila však, že zásnuby neproběhly. „Dávám si prstýnky na prsty, na které mi sedí. Určitě zásnuby neplánuji, protože nejsem takový typ, který plánuje,“ okomentovala tehdy šperk.

K životnímu kroku pogratulovalo Samkové spousta osobností včetně Českého olympijského výboru. „Samčíz se vdala. Ode dnes tedy už Adamčíz? Blahopřejeme novomanželům,“ stojí na jeho sociálních sítích.

Svatba novomanželů Adamczykových proběhla v úzkém kruhu rodinném. Mělo se jí zúčastnit zhruba padesát hostů. K oltáři přivedla snowboardistku její mladší sestra Jana, rodiče se veselky bohužel nedožili.

Články, které by tě mohly zajímat