Právě vysíláme

Ondřej Brzobohatý poprvé vyrazil do ulic jako Tiffany Richbitch, byl k nepoznání

29. února 2024 8:10
Ondřej Brzobohatý poprvé vyrazil do ulic jako Tiffany Richbitch, byl k nepoznání

Ondřej Brzobohatý s manželkou Danielou obráží divadla. Nejprve spolu vyrazili na premiéru Klece bláznů do Švandova divadla, o několik dní později pak i do Malostranská besedy na show Hedwiga a jejího Angryho Inche. V parukách a šatech je však jen málokdo poznal. Kdo by si pomyslel, že se herec, skladatel a moderátor odváží vyrazit do ulic jako Tiffany Richbith.

Ondřej a Daniela Brzobohatí spolu o víkendu vyrazili na premiéru představení Klec bláznů, v němž herec dříve i se svým otcem hrával, do Švandova divadla. Věřili, že převlečené do blonďatých paruk je v ulicích nikdo nepozná, šikovným fotografům však neunikli. Zaujal především herec, který poprvé vyrazil na veřejnost jako Tiffany Richbitch.

Jen o pár dní později se Brzobohatý převlékl za Tiffany znovu. Tentokrát vyrazil jako drag queen na druhé výročí show Hedwig a její Angry Inch do Malostranské besedy. Hru přitom nesledoval jen v publiku, naopak se stal její součástí.

V druhé polovině nečekaně přerušil představení, v němž hraje hlavní roli Roman Tomeš. S kolegou na jevišti prohodil několik slov a následně si spolu střihli hit It’s Raining Men. Neváhali zamířit ani do publika, od kterého se dočkali ovací vestoje.

Svou zálibu v drag queen Ondřej Brzobohatý dlouho tajil. Celé Česko se o ní dozvědělo až díky jeho exmanželce Tatianě Kuchařové. Herec se k tomu postavil čelem, a naopak o své zálibě v převlékání do ženských šatů a Tiffany Richbitch začal mluvit. Nejen od své manželky, ale i kolegů, se dočkal obrovské podpory.

Posuďte sami, jak to Ondřejovi jako Tiffany sluší!

Články, které by tě mohly zajímat