Právě vysíláme

Ondřej Brzobohatý se bude potřetí ženit. Danielu Písařovicovou požádal o ruku

12. června 2023 15:48
Ondřej Brzobohatý se bude potřetí ženit. Danielu Písařovicovou požádal o ruku

Z Ondřeje Brzobohatého se už potřetí stane ženatý muž. Na dovolené na Maledivách poklekl před partnerku Danielu Písařovicovou a požádal ji o ruku. Ta odpověděla „ano“, a tak se pár může těšit na další etapu společného života.

„Do třetice všeho dobrého,“ říká se. Naplnit úsloví se nyní pokusí Ondřej Brzobohatý, který se na dovolené na Maledivách odhodlal k životnímu kroku a požádal svou partnerku Danielu Písařovicovou o ruku. Ačkoliv dvojice o radostné novině zatím sama na sociálních sítích mlčí, moderátorka zásnuby měla potvrdit redakci Showtime a prstýnek na jejím levém prsteníčku, který měla při charitativní akci pro organizaci Alsa, taktéž mluví za své.

Pár si po návratu z Malediv prošel krušnými časy, možná i proto o chystané veselce zatím zarytě mlčí. V květnu se bulváru dostal do rukou dokument související s církevním zneplatněním sňatku herce a skladatele s modelkou Taťánou Kuchařovou. Z něj jasně vyplývá, že se Brzobohatý rád převléká za ženu. Herec ze zveřejnění listiny viní právě exmanželku, ta však obvinění odmítá.

Zatímco Písařovicová půjde k oltáři poprvé, Brzobohatého čeká již třetí svatba. V minulosti krachlo jeho manželství s produkční Johanou, později právě také s někdejší Miss World Kuchařovou.

Foto: Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat