Právě vysíláme

Ondřej G. Brzobohatý podává na Taťánu Kuchařovou žalobu. Je toho na můj žaludek příliš, napsal

30. května 2023 9:10
Ondřej G. Brzobohatý podává na Taťánu Kuchařovou žalobu. Je toho na můj žaludek příliš, napsal

Ondřej Gregor Brzobohatý oznámil, že se na bývalou partnerku Taťánu Kuchařovou rozhodl podat žalobu. Ta měla Blesku poskytnout soukromé dokumenty, které odhalily mnoho intimních detailů ze soukromí dvojice. Mimo jiné také hercovu a zálibu v ženských kostýmech.

„Je toho na můj žaludek vážně příliš,“ oznámil Brzobohatý na instagramu a uvedl, že na Taťánu Kuchařovou podává žalobu k civilnímu soudu za pomluvu. „Aby se pravda definitivně i u soudu potvrdila a zastavila se tak centrifuga spekulací,“ dodal. Rozhodl se tak z toho důvodu, že někdejší Miss World se na Brzobohatého snaží i nadále hodit vinu a „od podstaty věci odvést pozornost“.

Jak herec dále uvedl, měla modelka kromě Blesku poskytnout informace o intimních záležitostech z jejich života i dalším bulvárním redakcím, a to jak sama osobě, tak prostřednictvím nastrčené osoby. „Chtěl bych poděkovat všem redaktorům, že dokázali odolat jejímu nátlaku,“ uvedl a poděkoval deníku za to, že mu dal možnost se k informacím ještě před jejich zveřejněním vyjádřit.

Dodal, že mu celá situace přijde absurdní a zbytečná. „Nerozumím tomu, proč se to celé vůbec stalo,“ napsal Brzobohatý.

V církevní žalobě, kterou měla údajně Kuchařová bulváru poskytnout, mimo jiné zaznívá, že má Brzobohatý zálibu v ženských šatech. Nařčení z homosexuality však herec odmítnul s tím, že na popud Taťány dokonce navštívil sexuologa, aby manželku ujistil, že jeho náklonost k dámským šatům není dědičná.

Brzobohatého podpořila řada slavných osobností, mezi nimi Libor Bouček, Eva Burešová nebo Dara Rolins. Na straně Kuchařové naopak stojí například herečka Ivana Jirešová.

Články, které by tě mohly zajímat