Právě vysíláme

Opět nová soutěžící v Like House: Je exotická kráska náhradou za vyhozenou influencerku?

7. června 2021 17:06
Opět nová soutěžící v Like House: Je exotická kráska náhradou za vyhozenou influencerku?

Ačkoliv je reality show Like House poněkud kontroverzním pořadem, převážně u náctiletých vede a z dříve neznámých influencerů se stávají hvězdy sociálních sítích. Nyní do vily nastupuje opět nová soutěžící!

Osm influencerů bojuje o přízeň diváků a ve vile v Berouně žije Marek alias Datel, Adam Kajumi, Jenis, Bára, Marie, TomiLaduška a Djany, která se do soutěže rovněž připojila až po jejím začátku. Diváci navíc spekulují, že z vily byla vyhozena Bára, která už o 500 000 korun soutěžit nebude. Zda je to ovšem pravda, na to si fanoušci musí počkat do dalších dílů.

Nyní ovšem televize Prima zveřejnila informaci, že do Like House míří nová soutěžící. Tentokrát je to exotická kráska Angie Mangombe. Ta natáčí na sociální sítě především zábavný obsah, ve kterém využívá nejen známé hlášky z filmů a seriálů. A ačkoliv její čísla na Instagramu i TikToku opravdu nejsou vysoká, po nástupu do televizní reality show se to může změnit. A jak všichni víme, právě počet sledujících a lajků je pro infleuncery „životně“ důležitý. Není tedy překvapením, že do na začátku velmi kritizované show se influenceři nyní hrnou s cílem zviditelnit se.

Jak se Angie fanouškům zalíbí? To uvidíme!

 

Zdroj: TV Prima

Články, které by tě mohly zajímat