Právě vysíláme

Pan Božský se v pokračování Sexu ve městě neobjeví. Jiný z milenců Carrie ovšem ano

18. dubna 2021 13:10
Pan Božský se v pokračování Sexu ve městě neobjeví. Jiný z milenců Carrie ovšem ano

Ačkoliv se opravdu dočkáme pokračování legendárního Sexu ve městě, bohužel neuvidíme řadu známých postav. Na jaký se ovšem můžeme těšit comeback?

Absence seriálové Samanthy fanoušky velmi mrzí, ovšem její neúčast se dala čekat. Herečka Cattrall se totiž už dlouhou dobu netají tím, že s kolegyní Sarah Jessicou Parker ji nepojí dobré vztahy a další spolupráce je nemožná. Nyní ovšem vyplouvají na povrch nové zprávy o tom, jaké další postavy už v pokračování neuvidíme.

V sérii na HBO Max bude kvůli časové vytíženosti chybět Chris Noth alias Pan Božský, manžel Carrie. V pokračování se rovněž neukáže ani David Eigenberg, představitel Steva Bradyho, manžela právničky Mirandy. Se zbylou trojicí seriálových kamarádek se však stále počítá a můžeme se těšit na Sarah Jessicu ParkerCynthiu Nixon a Kristin Davis.

Jeden z bývalých milenců Carrie se ovšem vrátí a pořádně zamíchá dějem. V seriálu se totiž objeví John Corbett, který ztvárnil jejího snoubence Aidena, a kterému dala Carrie kopačky kvůli Panu Božskému. Dostane snad druhou šanci? Na to si fanoušci ještě musí počkat! Natáčení nové série by mělo začít v květnu.

 

Zdroj: Page Six

Články, které by tě mohly zajímat